Отвори ми, бело Ленче

video ascoltata 1,035 volte
aggiunto 8 anni fa
Voti:

Отвори ми, бело Ленче testi


Отвори ми бело Ленче вратата, само портица,
/да ти видам бело Ленче устата сладка медена./2

Отвори ми бело Ленче вратата, само портица,
/да ти видам бело Ленче снагата тенка топола./2

Йа неможам мило либе да станам да ти отворам,
/легнала ми стара майка на фустан па ми заспала./2

Йа вземи си бело Ленче ножици, аман ножици,
та пресечи бело Ленче фустано, аман фустано,
па устани бело Ленче, отвори тежки портици.


  • COMMENTI